Transport Persoane

Serviciile de taxi sunt indispensabile atunci când nu aveți timp să aștepați autobuzul, atunci când călătoriți cu bagaje, sau când vrei doar să fi distras de conducerea automobilului și să te bucuri de confort în timpul unei călătorii în oraș.

Florea Taxi este una cele mai inovative companii de taxi din Alba Iulia, fiind prima care lansează o aplicație pentru mobil, iar mai târziu adăugând în flota sa mașini hibride. Florea Taxi este singura firma de taxi din oraș (și printre singurele din țară!) care foloseste mașini hibride. Iar o mașină hibridă are o amprentă de carbon cu până la 90% mai mică decât un autoturism cu carburant fosil.

Aplicația de mobil este disponibilă pe Ios și Android.

 Florea Taxi prestează servicii pe piața transporturilor de persoane din Alba Iulia, încă din anul 2003, an din care s-a impus ca un operator de transport de încredere. Divizia Florea Taxi oferă o gamă completă de servicii de transport pentru locuitorii și vizitatorii din Alba Iulia.

Aplicaţia TAXI FLOREA este o metodă modernă de a găsi un taxi în câteva secunde: comanzi  rapid și ușor, vezi locația maşinii după plasarea comenzii și știi exact când a ajuns.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
·        Telefonul te localizează automat și poți alege adresa de pe hartă sau o poți completa manual
·        Plasezi comanda
·        Vezi timpul de așteptare până la sosirea mașinii
·        Poți verifica poziția mașinii pe hartă, de la preluarea comenzii
·        Poți transmite mesaje șoferului prin aplicație

Apelând unul dintre numerele dispeceratului TAXI FLOREA, veți primi un serviciu de calitate: mașina va ajunge la timp, șoferul amabil vă va ajuta cu bagajele și va alege ruta cea mai scurtă către destinația dumneavoastră.

Suntem de încrederecinstiți și deschiși pentru cooperarea reciproc avantajoasă și de perspectivă pe termen lung! Profesionalismul, responsabilitatea și abordarea individuală a fiecărui client sunt în centrul societății. Flota este formată din marca de vehicule Renault și din mașini hibride Toyota. Toate vehiculele sunt supuse întreținerii periodice în service-ul propriu, dotat cu echipamente moderne și software automat care permite verificări de calitate a tuturor vehiculelor pentru sporirea siguranței pasagerilor.

Comenzile sunt prelucrate intr-un dispecerat propriu. Datorită sistemelor de monitorizare din autovehicule și a software-ului aferent dispeceratului, comenzile clienților sunt distribuite către cea mai apropiată mașină a locației respective. Un client care face un apel la FloreaTaxi, vorbind cu operatorul primește de la el răspunsuri clare la comanda sau comenzile efectuate. Mergând la mașină, el este sigur că mașina este curată, cu aer condiționat. La volan îl așteaptă imbrăcat elegant șoferul, care, dacă va fi necesar, va încărca bagajele, va alege cea mai bună rută și îl vă duce la destinație cu un confort maxim.

Puteți comanda un taxi apelând numărul 0258 945

Florea Taxi este disponibil și pentru transfer aeroport. Rezervări și oferte personalizate la telefon 0728 99 99 07.

sigla Florea TAXI
masini hibrid Florea TAXI