Project Description

Transport Persoane

erviciile de taxi sunt indispensabile atunci când nu aveți timp să aștepați autobuzul, atunci când călătoriți cu bagaje, sau când vrei doar să fi distras de conducerea automobilului și să te bucuri de confort în timpul unei călătorii în oraș.

   Florea Taxi prestează servicii pe piața transporturilor de persoane din Alba Iulia, încă din anul 2004, an din care s-a impus ca un operator de transport de încredere. Divizia Florea Taxi oferă o gamă completă de servicii de transport pentru locuitorii și vizitatorii din Alba Iulia.

Apelând unul dintre numerele dispeceratului TAXI FLOREA, veți primi un serviciu de calitate: mașina va ajunge la timp, șoferul amabil vă va ajuta cu bagajele și va alege ruta cea mai scurtă către destinația dumneavoastră.

Suntem de încrederecinstiți și deschiși pentru cooperarea reciproc avantajoasă și de perspectivă pe termen lung! Profesionalismul, responsabilitatea și abordarea individuală a fiecărui client sunt în centrul societății. Flota este formată din marca de vehicule Renault. Toate vehiculele sunt supuse întreținerii periodice în service-ul propriu, dotat cu echipamente moderne și software automat care permite verificări de calitate a tuturor vehiculelor pentru sporirea siguranței pasagerilor.

Comenzile sunt prelucrate intr-un dispecerat propriu. Datorită sistemelor de monitorizare din autovehicule și a software-ului aferent dispeceratului, comenzile clienților sunt distribuite către cea mai apropiată mașină a locației respective. Un client care face un apel la FloreaTaxi, vorbind cu operatorul primește de la el răspunsuri clare la comanda sau comenzile efectuate. Mergând la mașină, el este sigur că mașina este curată, cu aer condiționat. La volan îl așteaptă imbrăcat elegant șoferul, care, dacă va fi necesar, va încărca bagajele, va alege cea mai bună rută și îl vă duce la destinație cu un confort maxim.

Pute-ți comanda un taxi apelând numerele de telefon:

0258 945

0741 145 945

0724 222 945

Se asigură de asemenea servicii de transport persoane în convenție cu microbuze moderne pentru partenerii economici din tot județul Alba.

Contactați-ne