Florea Grup reprezintă România la Euro Business Cup

În perioada 19-23 octombrie 2022, în Antalya, Turcia, se desfășoara Euro Business Cup, o competiție de minifotbal destinată companiilor. În cursa pentru câștigaria cupei s-au calificat 22 de echipe Europa, una dintre ele fiind cea a companiei Florea Grup. Competiția se desfășoara sub egida EMF (European Minifootball Federation).

Competiția reunește echipe din 9 țări, fiecare dintre ele având câte 6 jucători pe teren. Meciurile se joacă pe gazon, dimensiunile terenului fiind de 46 x 26 m. Fiecare grupă are câte 4 echipe, iar partidele se vor juca în câte două reprize de câte 20 de minute. Meciurile au debutat astăzi, 20 octombrie, iar Florea Grup a înregistrat și prima victorie, cu scorul de 4-3, împotriva echipei BG Oil din Bulgaria. Următorul meci se va juca în această seară, începând cu ora 22:00, împotriva echipei Vakifbank din Turcia. Mai multe detalii despre această competiție, precum și rezultatele în timp real, se pot obține pe site-ul organizatorilor http://www.eurobusinesscup.com/

Florea Grup s-a calificat la această competiție alături de alte 3 echipe din România, primele clasate la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România, desfășurat la Deva, în perioada 24-26 iunie 2022. Florea Grup sunt, în ordinea numerelor de pe tricouri: Barna Petru Ovidiu (nr. 1), Uta Andrei Cătălin (nr. 4), Florea Cristian (nr. 7), Tripsa Robert Ioan (nr. 8), Trifa Andrei (nr. 9), Florea Marcel (nr. 10), Florea David (nr. 11), Brânză Ciprian (nr.13), Florea Andrei (nr. 22), Onaca Adrian (nr. 44).

Echipa de minifotbal a companiei Florea Grup a fost înființată pentru a răspunde pasiunii pentru fotbal a membrilor ei, iar de-a lungul timpului a câștigat multiple competiții la nivel local și regional. Este a doua participare a echipei din Alba Iulia la Euro Business Cup, prima fiind în 2019, când Florea Grup a obținut cel mai bun rezultat al unei echipe românești la această competiție. Mai mult, un membru al echipei, Ciprian Brânză, a fost desemnat atunci ca cel mai bun jucător al turneului, înscriind 10 goluri în 4 meciuri.

Florea Grup a investit mereu în promovarea sportului. Alături de fotbal, compania organizează anual o competiție de volei pe plajă și tenis, sponsorizând totodată competiții de alergare, ciclism și șah. „Credem că în business, la fel ca și în sport, munca și perseverența sunt cele care asigură rezultatele. Este un crez pe care orice sportiv îl are, iar aplicat în afaceri poate duce o companie către succes. Este unul dintre motivele pentru care încurajăm cât mai mult mișcarea, atât la nivelul angajaților, cât și la nivelul partenerilor. ” spune Marcel Florea, directorul general al companiei.