Construcții

Prin departamentul de profil, FLOREA GRUP efectuează lucrări în domeniul construcțiilor civile și industriale, al construcțiilor hidrotehnice și amenajărilor piscicole. Societatea execută și lucrări de construcții de drumuri și reabilitare a acestora precum și platforme betonate de mari dimensiuni. Cu o dotare tehnică de performanță, alcatuită din utilaje produse de firme reprezentative pe plan mondial, deservite de un personal cu multa experiență în domeniu, Florea Grup execută lucrări de săpături mecanice, excavații, nivelare și compactare a terenului (inclusiv lucrări de îmbunatățiri funciare) și prestații cu automacarale de mare tonaj.

Soluția cea mai optimă pentru clienți - propria producție de beton, transport, pompare și o flotă de utilaje pentru construcții. Acestea sunt cele două componente ale succesului departamentului de construcții. Împreună cu inginerii și consultanții noștrii din acest domeniu, fiecare lucrare va putea fi finalizată la termenele prevăzute în proiect.

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG