Presa

Florea Grup - 20 de ani

Astăzi, 1 februarie 2016, se împlinesc 20 de ani de la înființarea „Florea Grup”. Povestea companiei a început să se scrie în 1996, când frații Florea au început investiția în prima stație de carburanți, situată în localitatea Sântimbru. Orientarea spre dezvoltare și spiritul antreprenor al echipei de management au făcut ca afacerile Florea Grup să se diversifice și să crească rapid. Compania are astăzi activități importante în domeniul construcțiilor, a carburanților, a mixurilor asfaltice, a betoanelor, dar și a serviciilor. În această categorie intră transportul de persoane (Florea Taxi), dar și serviciile de cazare, care s-au extins la începutul anului trecut odată, cu inaugurarea Hotelului Transilvania.

„Am început ca o echipă mică, însă ambițioasă. Credeam toți în același vis, iar asta ne-a dat energia de a merge mereu mai departe, mereu mai sus. Iată-ne, după 20 de ani, una dintre cele mai mari companii din Transilvania! Echipa a ajuns astăzi la peste 500 de membri: oameni implicați, harnici și care sunt ghidați de valori comune. Aceleași valori care au fost pilonii pe care compania noastră s-a dezvoltat: respectul față de clienți și angajați, profesionalismul și responsabilitatea.” declară Marcel și David Florea, fondatorii Florea Grup.

Aniversarea celor 20 de ani va fi marcată de către companie prin mai multe evenimente ce vor avea loc în acest an.

Florea Grup mulțumește tuturor partenerilor din acești ani pentru frumoasa colaborare și speră într-o colaborare cât mai fructuoasă și pe viitor!

 

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG