Despre Noi

Despre Noi

   Înființată în anul 1996, cu capital românesc integral privat, de către frații Marcel și David Florea, FLOREA GRUP - a parcurs sub deviza “Mai ieftin, mai sigur, mai bun” o etapă de remarcabil succes în afaceri pe piața carburanților auto, reușind ca, în numai opt ani, sa dezvolte o puternică rețea de stații de distribuție cu răspândire în tot județul Alba.

Activitatea în domeniul comerțului de carburanți auto a fost, în viziunea fondatorilor societății, doar primul pas necesar asigurării resurselor financiare pentru abordarea domeniului producției materialelor de construcții. Începutul a fost făcut in anul 2005, prin achiziționarea unei moderne stații de sortare de mare capacitate.

Aplicând consecvent o politică a vânzărilor deosebit de dinamică și flexibilă, FLOREA GRUP devine în scurt timp lider zonal pe piata agregatelor minerale, furnizând în exclusivitate produse de cea mai bună calitate unor firme de referintă în domeniu. Pentru a realiza o valorificare superioară a producției, începand cu anul 2006 au fost inființate patru fabrici de betoane in municipiile ALBA IULIA, CLUJ NAPOCA, SIBIU și DEVA, dotate cu echipamente performante LIEBHERR, total ecologice, cu procesul de producție asistat de calculator, FLOREA GRUP devenind astfel un competitor serios în rândul marilor producători de betoane.

Punerea în operă a betoanelor se realizează în totalitate prin intermediul parcului de utilaje performante - autobetoniere MAN și pompe de beton - cu care este dotata fiecare fabrică.

Construcția fabricilor de betoane s-a realizat în regie proprie, constituindu-se în acest fel, nucleul viitorului DEPARTAMENT DE CONSTRUCȚII care a devenit în scurt timp una dintre structurile de bază ale societății, prin care s-au realizat lucrări de anvergură cum ar fi: Hotel ASTORIA – Santimbru, DN1 km 387, modernizare DC108, platforme betonate de mari dimensiuni (Feroplas Sibiu, Sala Sporturilor Deva, Reabilitare DN1 - intrarea in Municipiul Alba Iulia), modernizarea DN1 la intrarea in Municipiul Alba Iulia, Modernizarea Hotel Transilvania din Alba Iulia, precum și lucrări în subantrepriza unor constructori reprezentativi: SOCOT SA Târgu Mureș (Amenajare râu Mureș, zona Sîntimbru); CCCF SA Deva (Consolidare DJ107K) etc.

Anul 2008 reprezintă și anul debutului FLOREA GRUP în domeniul serviciilor de turism, prin darea în folosință a unui mare complex hotelier situat pe DN1, km 387, în imediata vecinătate a municipiului Alba-Iulia. Complexul hotelier ASTORIA oferă condiții de cazare la standarde europene, având în componență și un restaurant ultramodern cu 300 de locuri, unde se pot organiza în cele mai bune condiții reuniuni și mese festive. În cursul anului 2013, a fost achiziționat și Hotel Transilvania, care va fi modernizat și transformat prin extindere într-un adevarat complex de cazare, relaxare și organizare de evenimente corporate sau private.

 

 Cele mai importante momente din istoria companiei:

 

 1996

Înființarea SC FLOREA GRUP SRL

   

1997

Inaugurare stație de carburanți Sântimbru

    

1999

Cifra de afaceri atinge 1 Milion de Euro

    

2003

Inaugurare Florea Taxi

    

2006

Prima stație de betoane (Alba)

    

2008

Debutul investițiilor hoteliere: ASTORIA HOTEL

   

2011

Stație asfalt Alba

   

2013

Compania atinge 500 de angajați

   

2014

Cariera de piatră de la Almaș

   

2015

Inaugurare Hotel Transilvania

Ceea ce facem

 

 pompa_carburanti

Se realizează prin intermediul celor opt stații moderne de distribuție a carburanților, amplasate în Alba Iulia, Blaj, Ocna Mureș, Aiud, Sântimbru, Mihalț și Zlatna, acoperind prin aria de activitate aproape tot județul Alba. Pe lânga distribuirea en-detail, societatea practică livrări de carburanți pe baza de contracte cu decontări la termen. La cerere, FLOREA GRUP poate pune la dispoziția beneficiarilor stații mobile care se pot instala la sediul acestora, aprovizionarea făcând parte din obligațiile furnizorului de carburant..

Sunt produse în fabricile de betoane din CLUJ NAPOCA (Calea Someșeni, FN, vis-a-vis de gara Someșeni); SIBIU (Str. Turda, FN, vis-a-vis de Metro) ALBA IULIA (Șoseaua de ocolire a municipiului, vis-a-vis de pasajul CFR Bărăbanț) și DEVA (strada Depozitelor, F.N.). În toate fabricile de betoane, producția este asistată de calculator, ceea ce oferă garanția calității și a cantităților înscrise pe documentele de însoțire a mărfurilor. Transportul și punerea în operă a produselor (inclusiv a agregatelor minerale) se asigură cu ajutorul unui parc auto performant care operează la nivelul fiecărui centru de producție. 

Activitățile noastre 

 

Distribuție Carbutanți70%
 
Extracția agregatelor minerale60%
 
Fabricarea mixturilor asfaltice80%
 
Fabricarea mixturilor asfaltice80%
 
 
Fabricarea betonului100%
 

 

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG