Comunicat de presă - achiziții

                                                                                                

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Începerea procedurii de achiziţie pentru proiectul DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la  S.C. FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 17.03.2011

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, anunţă începerea procedurii de achiziţie de utilaje pentru proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, co-finanţat prin Fondul European de

Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .

S.C. FLOREA GRUP S.R.L. achiziţionează prin acest proiect următoarele utilaje: Încărcător frontal – 1 bucată; Repartitor asfalt – 1 bucată; Statie de preparare mixturi asfaltice alcătuită din Sistem de încălzire şi uscare – 1 bucată, Turn de malaxare – 1 bucată, Unităţi de stocare materiale – 1 bucată.

Regulile de participare la procedura de achizitie sunt cele specificate in fisa de instructiuni pentru participanti si caietele de sarcini, iar documentaţia de atribuire poate fi ridicată de la sediul achizitorului în zilele lucrătoare, între orele 09:00 – 16:00, până inclusiv în data de 31.03.2011.

Ofertele se depun la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba, până la data de 01.04.2011, ora 10:00. Deschiderea şi analiza ofertelor are loc în data de 01.04.2011, la ora 12:00, la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba .

Procedura de achiziţie este prin selecţie de oferte.

Ofertantul va demonstra că are domeniul de activitate care să corespundă cererii de oferte.

Pentru aceasta va trebui să ataşeze la ofertă o copie a Certificatului de Înregistrare şi un Certificat Constatator de la Registrul Comerţului în original sau copie legalizată.

Ofertantul trebuie să menţină valabilitatea ofertei pe o perioada de 60 de zile.

Criteriile de atribuire sunt preţul şi termenul de livrare. Va fi selectată oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic.

Proiectul se implementează în localitatea Alba Iulia, zona La Fundoaie- Barabant, FN,  jud. Alba.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: Administrator
Tel. 0258833749,  Fax: 0258833749, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG