Florea Grup – partener al Cenaclului Național „Gând Românesc”

 

 În anticiparea Centenarului Unirii, Alba Iulia are o efervescență aparte de evenimente culturale. Aceste initiațive ne bucură, pentru că promovează cel mai de preț bun al nostru, al românilor: cultura. Florea Grup s-a născut la Alba Iulia, în capitala de suflet a acestei țări, și are în consecință datoria morală de a susține demersurile de acest gen.

 La finalul săptămânii trecute, Florea Grup a fost sponsorul principal al evenimentului „Cenaclul Gând Românesc”, o manifestare care a reunit peste 60 de scriitori și oameni de cultură din România și din Basarabia. Mulțumirile din partea organizatorilor nu au întârziat să apară:

 Felicităm încă o data inițiativa celor de la „Gând Românesc” și le dorim multă putere de muncă pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele.

cenaclul Gand Romanesc.pngscrisoare multumire.jpgcenaclul Gand Romanesc 2.pngcenaclul Gand Romanesc 3.png

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG