În acest sfârșit de săptămână, Alba Iulia va găzdui cea de a treia ediție a competiției „Alba Carolina Beach Volleyball Tournament”, un turneu de volei pe nisip pentru amatori – sportive nelegitimați, care va reuni peste 70 de sportivi din întreaga țară, dar și din străinătate, participarea internațională fiind o premieră pentru acest campionat.

Competiția este organizată de Asociația Sportivă „Alba Carolina Sport Team”, alături de Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. Sponsorul principal al competiției este Florea Grup. Meciurile vor fi disputate în două locații: terenul din cadrul complexului Astoria Pool Park și cel situat în imediata apropiere a Porții I-a a Cetății Alba Carolina. Încă de la inaugurare, Astoria Pool Park și-a propus să fie nu doar o zonă de relaxare, dar și o zonă în care se pot desfășura evenimente sportive. Terenul de volei a fost pregătit la standardele cele mai întalte, lunându-se în considerare atât calitatea nisipului, cât și dimensiunile spațiului. Alba Carolina Beach Volleyball Tournament este primul concurs dintr-o serie de evenimente sportive care urmează să se desfășoare la Astoria Pool Park.

 

S-a deschis Astoria Pool Park

A fost inaugurat cel mai modern complex de agrement din zonă

astoria-pool-park-2.jpgastoria-pool-park-6.jpgastoria-pool-park-1.jpgastoria-pool-park-4.jpgastoria-pool-park-7.jpgastoria-pool-park-3.jpgastoria-pool-park-5.jpg

 Odată cu vara, vine și pofta de relaxare în jurul piscinei. Iar acum, albaiulienii au o nouă destinație pentru distracție. Sub mottoul „Fun happens under the sun”, pe 6 iulie a fost inaugurat Astoria Pool Park. Piscina are 336 mp și corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

  Astoria Pool Park este un punct de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Centrul dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și paturi de hidromasaj. Clienții se pot răcori la „Water Bar”, care oferă un meniu variat de băuturi, inclusiv frozen drinks, pregătite după rețetele proprii ale locației.  Complexul are inclusă o zonă pentru servirea mesei, unde se poate opta atât pentru gustări și salate, cât și pentru pizza. În cadrul Astoria Pool Park este amenajată și o zonă cu baldachine și șezlonguri, în care clienții se pot bucura de soare. Zona verde va oferi posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de badminton, un teren de volei pe plajă și un teren de minifotbal. Oferta de jocuri și activități acvatice este completată de evenimente organizate special pentru clienții Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte și multe altele.

 Pentru clienții care doresc să servească prânzul sau cina într-un spațiu mai liniștit, terasa oferă un meniu a la carte, în atmosfera în care oaspeții Hotelului Astoria sunt deja familiarizați. Parcarea este de asemenea una generoasă, oferind peste 100 de spații de parcare. 

 Complexul acvatic va fi deschis zilnic, între orele 09:00 și 21:00. Accesul costă de 25 lei/ persoană în timpul săptămânii și 35 lei/ persoană în weekend, iar biletul include prosopul de plajă și șezlongul, în limita locurilor disponibile. De asemenea, clienții pot opta pentru rezervarea unui baldachin (100 lei/ zi), sau a unui loc în VIP Lounge (60 lei/ zi, doar în weekend). Copiii sub vârsta de 5 ani au accesul gratuit.

Conditii pentru accesarea si utilizarea acestui site

Prin accesarea acestui site și a legăturilor acestuia, confirmați că ați înțeles următoarele condiții de utilizare și informațiile juridice referitoare la acest site (și elementele pe care le conține). Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să nu accesați acest site web.

 

Răspunderea pentru conținut

Scopul acestui site este de a oferi informații despre compania și serviciile noastre. Florea Grup prin website-ul floreagrup.ro  nu intră în niciun fel de relații contractuale cu utilizatorul ca urmare a accesării de către acesta a acestui site web. Conținutul paginilor noastre a fost creat cu mare grijă. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea, completitudinea sau actualitatea conținutului. În conformitate cu dispozițiile legale, suntem, de asemenea, responsabili pentru propriul nostru conținut pe aceste pagini web. În acest context, vă rugăm să rețineți că, prin urmare, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau salvate ale terților sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile noastre de a elimina sau de a împiedica utilizarea informațiilor în conformitate cu legile aplicabile în general nu rămân afectate de aceasta.

 La începutul lunii mai, copiii și juniorii pasionați de tenis sunt invitați la prima ediție a Cupei Florea Grup Junior la Tenis de Câmp.

Meciurile vor debuta pe data de 5 mai și se vor juca pe terenurile Tenis Pro Lincă. Competiția este înscrisă în circuitul oficial al Federației Române de Tenis. Categoriile la care se va juca sunt 8 - 10 ani, 11 - 12 ani, 13 - 14 ani, 17 - 18 ani, băieți și fete. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul Federației Române de Tenis www.frt.ro. Data limită de înscriere este 30.04.2018, iar data limită de retragere este 02.05.2018. Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0763 615 072/ 0762 642 176. Premiile vor consta în diplome, cupe și echipamente sportive. Participanții care vor veni din afara orașului se pot bucura de tarife preferențiale la cazare, beneficiu oferit de Hotel Transilvania.

 Această competiție susține angajamentului Florea Grup de a sprijini mișcarea și un stil de viață sănătos.

Compania mai organizează în toamna fiecărui an și Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp pentru seniori, eveniment care anul acesta va ajunge la cea de a patra ediție.

 Competiția nu este singura surpriză pe care Florea Grup o pregătește copiilor în acest an. La începutul verii se va inaugural „Astoria Pool Park”, o zonă în care cei mici se vor putea bucura de tobogane acvatice, tiroliană, terenuri de sport și o piscină cu apă încălzită. Complexul va fi localizat în vecinătatea Hotelului Astoria, pe DN1, km 387.

 

 

La aniversarea a 10 ani de la deschidere, Hotel Astoria investește în cel mai nou Pool Park din Alba Iulia

 

Între proiectele de dezvoltare turistică din orașul Alba Iulia se numără și complexul acvatic de agrement pe care Hotel Astoria și-a propus să îl inaugureze în acest an. Piscina va avea o suprafață de 336 mp și va corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

„Anul acesta se împlinesc 10 ani de la deschiderea hotelului Astoria. A fost mereu o destinație de referință în organizarea evenimentelor și ne dorim să rămânem în continuare între primele opțiuni ale turiștilor. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să oferim mereu ceva nou, unic și atractiv. Am hotărât așadar să extindem investiția cu un parc acvatic, un proiect inedit pentru Alba Iulia. În plus, Anul Centenarului va aduce mulți turiști în oraș, iar noi facem tot posibilul pentru a ne asigura că șederea lor va fi una de care își vor aminti mereu cu drag.”, spune Marcel Florea, directorul general al companiei.

 

 În anticiparea Centenarului Unirii, Alba Iulia are o efervescență aparte de evenimente culturale. Aceste initiațive ne bucură, pentru că promovează cel mai de preț bun al nostru, al românilor: cultura. Florea Grup s-a născut la Alba Iulia, în capitala de suflet a acestei țări, și are în consecință datoria morală de a susține demersurile de acest gen.

 La finalul săptămânii trecute, Florea Grup a fost sponsorul principal al evenimentului „Cenaclul Gând Românesc”, o manifestare care a reunit peste 60 de scriitori și oameni de cultură din România și din Basarabia. Mulțumirile din partea organizatorilor nu au întârziat să apară:

 Felicităm încă o data inițiativa celor de la „Gând Românesc” și le dorim multă putere de muncă pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele.

cenaclul Gand Romanesc.pngscrisoare multumire.jpgcenaclul Gand Romanesc 2.pngcenaclul Gand Romanesc 3.png

 

Florea Grup este o companie care se diferențiază prin calitate și prin inovație. Am fost cei care am adus în Alba Iulia prima aplicație taxi pentru mobil, iar de curând a fost inaugurată cea mai modernă linie de prefabricate de beton din România, lansându-se astfel o nouă divizie a grupului: Florea Pavaje.

Dar pentru noi, inovația merge dincolo de investiții. De curând, Hotel Transilvania, parte a Florea Grup, a fost premiat la gala eTravel Awards pentru proiectul „VIP în orașul tău”. În ce a constat această idee: managerii hotelului au creat un grup secret, VIP, despre care doar ei știau detaliile. În data de 3 aprilie, la exact 2 ani de la redeschiderea hotelului, angajații au fost invitați în sala de ședințe pentru a li se prezenta detaliile cu privire la acest grup secret. Suprirza a fost însă una de proporții: clienții VIP ce urmau să se cazeze la hotel erau chiar... ei înșiși! Timp de 24 de ore, au aflat ce înseamnă să fii cel mai important oaspete al unui hotel de 4 stele din Alba Iulia. Au vizitat orașul, au primit câte o cameră deluxe, iar seara au fost invitați la o gală selectă. Pe parcursul întregii zile, au avut aproape cameramani și fotografi, iar astfel experiența lor a fost cunoscută întregii țări.

 Prin acest proiect, conducerea companiei a dorit să își arate recunoștința față de munca pe care ei o depun zi de zi, dar totodată a fost o oportunitate minunată pentru a promova orașul Alba Iulia ca destinație turistică.

Juriul acestei competiții a fost format din 25 de specialiști în comunicare, iar lista nominalizaților a avut 18 candidați la premiu. Argumentele care au ales proiectul Hotelului Transilvania pe primul loc au fost prospețimea ideii și gradul de unicitate  față de alte proiecte de același gen din România, dar și relevanța în domeniu.

 Îi felicităm pe toți cei care au participat la competiția eTravel Awards, dar mai ales echipa de la Hotel Transilvania care a demonstrat, încă o dată, că implicarea și inovația sunt ingredientele sigure ale unei afaceri de succes.

1st-prize-web.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web3.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web2.jpgechipa-Hotel-Transilvania-web.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web4.jpg

După 3 zile de meciuri intense,  „Cupa Florea Grup” la tenis de câmp și-a ales câștigătorii.  Evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, s-a desfășurat în perioada 16 – 18 septembrie 2017, pe terenurile Tenis Pro Lincă.

Câștigătorii competiției sunt:

Categoria Open Partener

Locul I: Florea David și Lincă Paul Gabriel

Locul II: Opruța Cosmin și Cătălin Bitică

Locul III: Filimon Florin și Miriam Bulgaru/ Radu Contor și Radu Gheorghe

Florea Grup sprijină nu unul, nu două, ci TREI evenimente la acest sfârșit de săptămână.

„Sunt evenimete prin care comunitatea noastră crește. Se dezvoltă cultura, turismul și, desigur, economia locală. Este normal să fim parteneri la aceste manifestări.”   declară Marcel Florea, director general Florea Grup. 

Dilema Veche

Festivalul este una dintre cele mai importante manifestări culturale din Cetatea Unirii. Această ediție va aduce la Alba Iulia orchestra 100 Budapest Gipsy Symphony Orchestra – 100 Gypsy Violins, pe cei de la Holograf într-un concert acustic, artista italiană Lucilla Galleazzi și multe alte surprise. Evenimentul se va desfășura în 26-28 august în mai multe locații din Alba Iulia. Detalii: http://festival.dilemaveche.ro/

PROGRAM Festival „Dilema Veche” 2016 la Alba Iulia

Vineri, 26 august

– ora 18.00 – Despre patrimoniul cultural și economie cu prof. dr. Mugur Isărescu

– ora 20.00 – Recital Ana Silvestru

– ora 21.00 – Concert Budapest Gipsy Simphony Orchestra – 100 violins

– ora 23.00 – Concert „La nuit americaine”

Sâmbătă, 27 august

– ora 10.00 – Cetatea copiilor

– ora 12.00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă

– ora 15.00 – Proiecție de film: Toto și surorile lui

– ora 17.00 – Dezbatere – Migration, Democracy and the Future of Europe

– ora 18.30 – Clubul Ambasadorilor

– ora 20.00 – Din istoria comunităților evreiești din România, cu Andrei Oișteanu

– ora 21.00 – Concert „Bella Ciao”

– ora 23.00 – Concert Hakeshet Klezmer Band Oradea

Duminică, 28 august

– ora 10.00 – Cetatea copiilor

– ora 12.00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă

– ora 13.00 – Dilema Veche: Ședință de redacție

– ora 15.00 – Dialog cu Nae Caranfil

– ora 17.00 – Migrația religiei sau religia migrației

– ora 19.00 – Lecturi de carte, cu Teodor Baconschi, Andrei Oișteanu, Armand Goșu

– ora 21.00 – Concert Holograf acustic – un unplugged de neuitat

– ora 23.00 – Concert Mahala Rai Banda

sursa: site-ul oficial al Festivalului „Dilema Veche”

 

Skirt Bike Alba Iulia

Ajunsă la ediția a IV-a, parada veselă pe bicicletă propune pentru acest an tema IA tradițională. Doamne și domnișoare cochete, dar și copii și domni eleganți, sunt invitați să pedaleze la cel mai vessel eveniment sportiv din oraș, pe data de 27 august. Deatlii: https://www.facebook.com/events/1562937117349275/

PROGRAM Skirt Bike 2016

Sâmbătă, 27 august

- 11:00 - 13:00: Atelierele de bicicleta pentru tineri intre (Piața Toboșarului)
- 17:00 - 20:00: Parada Chic pe bicicleta intre (plecare: Obelisc)

 

Fotbalistic Grassroots

 Dacă iubești sportul, dacă iubești muzica bună, sau pur și simplu dacă vrei să participi la un eveniment inedit pentru Alba Iulia, vino la Festivalul Fotbalistic Grassroots, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Te așteaptă Direcția 5 și alte surprize! Toţi copiii care doresc să participe la activităţiile Grassroots, chiar dacă nu sunt jucători legitimaţi, vor avea intrarea gratuită prin zona vestiarelor de la Tribuna a II-a a stadionului (poarta 3). În partea a II-a a programului, începând cu ora 19:45, va avea loc meciul demonstrativ de fotbal, dintre “Old Boys Dinamo” vs “Corpo & Friends”. Cel mai important lucru e faptul că evenimentul este unul caritabil, adresat copiilor de la Centrul Social “Sfânta Veronica” Dumbrava. Detalii: http://urbeamea.ro/albaiulia/27-august-festivalul-fotbalistic-grassroots-pe-stadionul-cetate-din-alba-iulia-concert-directia-5-si-alte-surprize-pentru-perticipanti/

PROGRAM Grassroots 2016

Sâmbătă, 27 august

  • Ora 17:30: activităţi şi competiţii fotbalistice (jonglerii cu mingea, lovituri la bară, ştafetă, turneu de fotbal, etc.).
  • Ora 19:45: meciul demonstrativ de fotbal, dintreOld Boys Dinamo” vs „Corpo & Friends”, demonstraţie de Zumba cu fetele de la Big Fitness Cluj-Napoca, conduse de Ramona Cocuţ şi tombolă efectuată pe baza biletului de intrare (10 lei intrarea generală)
  • Ora 21:00: Concert Direcția 5

 

Toate aceste evenimente sunt sprijinite de Hotel Transilvania, parte a Florea Grup.

Vă așteptăm la evenimente! Iar dacă aveți nevoie de cazare în acest weekend, vă recomandăm Hotel Transilvania și Hotel Astoria.

                                                                                                

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Începerea procedurii de achiziţie pentru proiectul DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la  S.C. FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 17.03.2011

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, anunţă începerea procedurii de achiziţie de utilaje pentru proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, co-finanţat prin Fondul European de

Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .

S.C. FLOREA GRUP S.R.L. achiziţionează prin acest proiect următoarele utilaje: Încărcător frontal – 1 bucată; Repartitor asfalt – 1 bucată; Statie de preparare mixturi asfaltice alcătuită din Sistem de încălzire şi uscare – 1 bucată, Turn de malaxare – 1 bucată, Unităţi de stocare materiale – 1 bucată.

Regulile de participare la procedura de achizitie sunt cele specificate in fisa de instructiuni pentru participanti si caietele de sarcini, iar documentaţia de atribuire poate fi ridicată de la sediul achizitorului în zilele lucrătoare, între orele 09:00 – 16:00, până inclusiv în data de 31.03.2011.

Ofertele se depun la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba, până la data de 01.04.2011, ora 10:00. Deschiderea şi analiza ofertelor are loc în data de 01.04.2011, la ora 12:00, la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba .

Procedura de achiziţie este prin selecţie de oferte.

Ofertantul va demonstra că are domeniul de activitate care să corespundă cererii de oferte.

Pentru aceasta va trebui să ataşeze la ofertă o copie a Certificatului de Înregistrare şi un Certificat Constatator de la Registrul Comerţului în original sau copie legalizată.

Ofertantul trebuie să menţină valabilitatea ofertei pe o perioada de 60 de zile.

Criteriile de atribuire sunt preţul şi termenul de livrare. Va fi selectată oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic.

Proiectul se implementează în localitatea Alba Iulia, zona La Fundoaie- Barabant, FN,  jud. Alba.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: Administrator
Tel. 0258833749,  Fax: 0258833749, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                                                                   

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Finalizarea proiectului DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 27.03.2012

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, a finalizat proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .  

Valoarea totală a proiectului este de 10.480.806,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.183.520 lei.

Proiectul s-a  implementat în localitatea Alba Iulia pe o durată de 12 luni.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii economice a intreprinderii respectand principiile dezvoltarii durabile si a egalitatii de sanse, prin introducerea de noi tehnologii de productie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact : FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: ADMINISTRATOR
Tel.:0258-833749 Fax: 0258-833749., e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG