Produse certificate

  În totalitatea ei, activitatea FLOREA GRUP este marcată de convingerea întregii echipe manageriale, însușită de altfel de către toți salariații, asupra necesității alinierii la standardele europene în domeniile de activitate specifice.

În acest sens, în anul 2006 au fost implementate standardele ISO 9001-2000 si 14001-2005, certificările fiind realizate de catre TUV KARPAT – filiala în Romania a binecunoscutei TUV TURINGEN, respectiv SIMTEX-OC BUCURESTI.

De asemenea, societatea deține certificat de atestare ANRM pentru lucrări de exploatare a agregatelor minerale și certificarea pentru execuția de lucrări de gospodarire a apelor.

Calitatea betoanelor oferite de FLOREA GRUP este confirmata de RAD CERT pentru toate fabricile de betoane ale societății (ALBA IULIA, CLUJ NAPOCA, SIBIU și DEVA), precum și pentru agregatele minerale.

agregate-amestecuri-bituminoase-si-pentru-finisarea-suprafetelor-anexa1.jpgagregate-amestecuri-bituminoase-si-pentru-finisarea-suprafetelor.jpgagregate-materiale-nelegate-sau-legate-hidraulic-anexa1.jpgagregate-materiale-nelegate-sau-legate-hidraulic.jpgmixturi-asfaltice-anexa1.jpgmixturi-asfaltice-tip-anexa1.jpgmixturi-asfaltice-tip.jpgmixturi-asfaltice.jpg

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG