Dragi colegi, clienți și parteneri,

Deși vom încerca să evităm formulările dramatice, realitatea este că ne confruntăm cu o situație fără precedent în istoria recentă a omenirii. Din punct de vedere social și economic, schimbările au și vor avea impact încă de nemăsurat asupra comunității.

Pentru Florea Grup, prioritatea este capitalul uman, așadar focusul nostru a fost pe protejarea sănătății angajaților noștri și păstrarea locurilor de muncă. Am urmărit de la început evoluția acestei epidemii și am luat măsurile necesare încă înainte ca acestea să fie impuse de organismele competente. Din cei aproximativ 500 de angajați, nu avem niciun caz confirmat de COVID-19 și vom face tot ce ne stă în putință pentru a păstra acest status.

Așa cum situația o arată și la nivel global, industria turismului este cea mai afectată de pandemie. Am decis să suspendăm activitatea hotelurilor noastre, Transilvaina și Astoria, pentru a evita cât mai mult răspândirea acestui virus. Nu a fost o decizie ușoară, nici pentru conducere, nici pentru echipa noastră care vede în colectivul de aici o a doua familie.

La nivelul celorlaltor domenii s-au implementat noi proceduri de lucru care încurajează cât mai mult distanțarea socială. Construcțiile și producția de prefabricate, cele mai importante domenii ale companiei, își continuă activitatea, restricționând însă contactul direct cu clienții și partenerii. Aceștia sunt încurajați să lanseze comenzile telefonic, sau pe site-urile companiei, în formularul din secțiunea Contact.

Florea Grup a început ca o afacere de familie. Am ales să ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea la nivelul județului Alba, tocmai pentru că una dintre valorile noastre este respectul pentru tradiții și pentru comunitatea în care ne-am născut. În aceste vremuri, fiecare dintre noi simte apropierea de familie și importanța unui loc pe care îl numim „acasă”. Prețuiți așadar aceste două lucruri și rămâneți cât mai mult la domiciliu. Ba mai mult, încurajați și pe cei din jur să facă asta! Este cel mai la îndemână mod de a lupta împotriva acestei epidemii.

Este greu să anticipăm tot ce va urma, însă vă asigurăm de întreaga noastră considerație pentru gestionarea cât mai eficientă a acestei situații. Anul următor, Florea Grup va împlini un sfert de secol. Ne dorim mai mult decât orice ca aniversarea să ne găsească împreună, sănătoși și prosperi!

 

Cu stimă,

David și Marcel Florea

Fondatori Florea Grup