Închirieri Utilaje

 

Prin închirierea mașinilor sau utilajelor de construcții, clientul nu plătește pentru achiziționarea de echipamente scumpe, ci doar o operație temporară efectuată cu acestea. 

Acest lucru este, fără îndoială, mult mai eficient în ceea ce privește costurile, reducerea costurilor materiale datorându-se absenței și nevoii de a menține echipamentele, de a efectua lucrări de întreținere preventivă, de calibrare și reparare. În plus, orice echipament nou necesită timp pentru studiu, dezvoltarea și dobândirea de competențe pentru utilizarea lui.

Compania FLOREA GRUP vă oferă atât posibilitatea de închiriere pe termen scurt și lung, într-o gamă destul de largă de utilaje și echipamnete, dar și executarea lucrărilor de către angajații săi.

Comenzile pot fi emise prin telefon sau de pe site-ul companiei. Aici puteți găsi utilajele de închiriat, informații despre reducerile pentru clienții regulați și pentru cei care sunt doar la începutul colaborării cu FLOREA GRUP.

Este important pentru fiecare client să știe că mașinile și utilajele de închiriere sunt in stare excelentă. Deoarece acestea îndeplinesc sarcini de mare complexitate, în timp, se efectuează inspecții pentru menținerea în bune condiții a utilajului sau echipamentului.

Șoferii profesioniști și mecanicii de utilaje, cu mulți ani de experiență sunt capabili de a efectua o varietate de comenzi.

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 833 749 / 258 842 275 contact @ floreagrup.ro

Stil, rafinament, lux, eleganță, servicii prompte, discrete și de calitate – așa se poate descrie în căteva cuvinte Astoria Hotel Alba

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG