Comunicat de presă - începere proiect

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la  S.C. FLOREA GRUP S.R.L

Alba Iulia, 16.03.2011

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, derulează, începând cu data de 15.03.2011, proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, co-finanţat prin Fondul European de

Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .

Valoarea totală a proiectului este de 10.480.806,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.183.520 lei.

Proiectul se implementează în localitatea Alba Iulia pe o durată de 24 luni.

Obiectivul proiectului este creşterea competitivităţii economice a intreprinderii respectând principiile dezvoltării durabile şi a egalităţii de şanse, prin introducerea de noi tehnologii de producţie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: Administrator

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 833 749 / 258 842 275 contact @ floreagrup.ro

Stil, rafinament, lux, eleganță, servicii prompte, discrete și de calitate – așa se poate descrie în căteva cuvinte Astoria Hotel Alba