Comunicat de presă - finalizare proiect

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Finalizarea proiectului DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la FLOREA GRUP S.R.L

Alba Iulia, 27.03.2012

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, a finalizat proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .

Valoarea totală a proiectului este de 10.480.806,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.183.520 lei.

Proiectul s-a  implementat în localitatea Alba Iulia pe o durată de 12 luni.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii economice a intreprinderii respectand principiile dezvoltarii durabile si a egalitatii de sanse, prin introducerea de noi tehnologii de productie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact : FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: ADMINISTRATOR

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 833 749 / 258 842 275 contact @ floreagrup.ro

Stil, rafinament, lux, eleganță, servicii prompte, discrete și de calitate – așa se poate descrie în căteva cuvinte Astoria Hotel Alba