Hotel Transilvania, locul 1 la eTravel Awards 2017

Florea Grup este o companie care se diferențiază prin calitate și prin inovație. Am fost cei care am adus în Alba Iulia prima aplicație taxi pentru mobil, iar de curând a fost inaugurată cea mai modernă linie de prefabricate de beton din România, lansându-se astfel o nouă divizie a grupului: Florea Pavaje.

Dar pentru noi, inovația merge dincolo de investiții. De curând, Hotel Transilvania, parte a Florea Grup, a fost premiat la gala eTravel Awards pentru proiectul „VIP în orașul tău”. În ce a constat această idee: managerii hotelului au creat un grup secret, VIP, despre care doar ei știau detaliile. În data de 3 aprilie, la exact 2 ani de la redeschiderea hotelului, angajații au fost invitați în sala de ședințe pentru a li se prezenta detaliile cu privire la acest grup secret. Suprirza a fost însă una de proporții: clienții VIP ce urmau să se cazeze la hotel erau chiar... ei înșiși! Timp de 24 de ore, au aflat ce înseamnă să fii cel mai important oaspete al unui hotel de 4 stele din Alba Iulia. Au vizitat orașul, au primit câte o cameră deluxe, iar seara au fost invitați la o gală selectă. Pe parcursul întregii zile, au avut aproape cameramani și fotografi, iar astfel experiența lor a fost cunoscută întregii țări.

Prin acest proiect, conducerea companiei a dorit să își arate recunoștința față de munca pe care ei o depun zi de zi, dar totodată a fost o oportunitate minunată pentru a promova orașul Alba Iulia ca destinație turistică.

Juriul acestei competiții a fost format din 25 de specialiști în comunicare, iar lista nominalizaților a avut 18 candidați la premiu. Argumentele care au ales proiectul Hotelului Transilvania pe primul loc au fost prospețimea ideii și gradul de unicitate  față de alte proiecte de același gen din România, dar și relevanța în domeniu.

Îi felicităm pe toți cei care au participat la competiția eTravel Awards, dar mai ales echipa de la Hotel Transilvania care a demonstrat, încă o dată, că implicarea și inovația sunt ingredientele sigure ale unei afaceri de succes.