La aniversarea a 10 ani de la deschidere, Hotel Astoria investește în cel mai nou Pool Park din Alba Iulia

 

Între proiectele de dezvoltare turistică din orașul Alba Iulia se numără și complexul acvatic de agrement pe care Hotel Astoria și-a propus să îl inaugureze în acest an. Piscina va avea o suprafață de 336 mp și va corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

„Anul acesta se împlinesc 10 ani de la deschiderea hotelului Astoria. A fost mereu o destinație de referință în organizarea evenimentelor și ne dorim să rămânem în continuare între primele opțiuni ale turiștilor. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să oferim mereu ceva nou, unic și atractiv. Am hotărât așadar să extindem investiția cu un parc acvatic, un proiect inedit pentru Alba Iulia. În plus, Anul Centenarului va aduce mulți turiști în oraș, iar noi facem tot posibilul pentru a ne asigura că șederea lor va fi una de care își vor aminti mereu cu drag.”, spune Marcel Florea, directorul general al companiei.

 Astoria Pool Park va fi un punct de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Centrul va dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și paturi de hidromasaj. Cea mai așteptată surpriză vor fi cele două tobogane, unul de viteză, de 20 metri, iar altul care va șerpui pe o lungime de 60 metri. Piscina va include o și o zonă pentru copii, dar și un bazin special pentru tobogane. O altă noutate pentru orașul nostru va fi zona tip „Water Bar”, unde clienții pot servi băuturile direct în piscină. Oferta barului va include băuturi răcoritoare, cocktailuri, dar și gustări delicioase. Va exista și o zonă cu baldachine și șezlonguri, în care clienții se pot bucura de soare. Zona verde va oferi posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de badminton, un teren de volei pe plajă și un teren de minifotbal. Oferta de jocuri și activități acvatice va fi completată de evenimente organizate special pentru clienții Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte și multe altele.

 Pentru clienții care doresc să servească prânzul sau cina într-un spațiu mai liniștit, terasa va oferi un meniu a la carte, în atmosfera în care oaspeții Hotelului Astoria sunt deja familiarizați. Parcarea este de asemenea una generoasă, oferind peste 100 de spații de parcare.  

 Mai mult decât o zonă de relaxare, piscina va fi destinată și organizării evenimentelor private, completând astfel oferta pe care Hotelul Astoria o pune la dispoziție. Spațiul generos de care complexul hotelier dispune, permite organizarea mai multor evenimente concomitent, fără ca desfășurarea acestora să fie afectată în vreun fel.

 Lucrarea este pusă în operă de Florea Grup, împreună cu parteneri externi. Evenimentul de inaugurare a piscinei este programat pentru luna iulie și va coincide cu aniversarea de 10 ani de la deschiderea complexului hotelier.

 Hotelul Astoria a fost deschis în anul 2008 și reprezintă prima investiție hotelieră a compeniei Florea Grup. Hotelul își primește oaspeții cu 30 de camere, toate clasificate la 3*, dar și un ballroom și o terasă care pot găzdui evenimente de peste 350 de invitați. Pe lângă turism, Florea Grup activează în domeniul construcțiilor, a carburanților, a transporturilor, iar începând din vara anului 2017, odată cu inaugurarea fabricii „Florea Pavaje”, compania a devenit un important producător de prefabricate de beton.  

astoria-pool-park-2.jpgastoria-pool-park-1.jpg

 

 În anticiparea Centenarului Unirii, Alba Iulia are o efervescență aparte de evenimente culturale. Aceste initiațive ne bucură, pentru că promovează cel mai de preț bun al nostru, al românilor: cultura. Florea Grup s-a născut la Alba Iulia, în capitala de suflet a acestei țări, și are în consecință datoria morală de a susține demersurile de acest gen.

 La finalul săptămânii trecute, Florea Grup a fost sponsorul principal al evenimentului „Cenaclul Gând Românesc”, o manifestare care a reunit peste 60 de scriitori și oameni de cultură din România și din Basarabia. Mulțumirile din partea organizatorilor nu au întârziat să apară:

 Felicităm încă o data inițiativa celor de la „Gând Românesc” și le dorim multă putere de muncă pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele.

cenaclul Gand Romanesc.pngscrisoare multumire.jpgcenaclul Gand Romanesc 2.pngcenaclul Gand Romanesc 3.png

 

Florea Grup este o companie care se diferențiază prin calitate și prin inovație. Am fost cei care am adus în Alba Iulia prima aplicație taxi pentru mobil, iar de curând a fost inaugurată cea mai modernă linie de prefabricate de beton din România, lansându-se astfel o nouă divizie a grupului: Florea Pavaje.

Dar pentru noi, inovația merge dincolo de investiții. De curând, Hotel Transilvania, parte a Florea Grup, a fost premiat la gala eTravel Awards pentru proiectul „VIP în orașul tău”. În ce a constat această idee: managerii hotelului au creat un grup secret, VIP, despre care doar ei știau detaliile. În data de 3 aprilie, la exact 2 ani de la redeschiderea hotelului, angajații au fost invitați în sala de ședințe pentru a li se prezenta detaliile cu privire la acest grup secret. Suprirza a fost însă una de proporții: clienții VIP ce urmau să se cazeze la hotel erau chiar... ei înșiși! Timp de 24 de ore, au aflat ce înseamnă să fii cel mai important oaspete al unui hotel de 4 stele din Alba Iulia. Au vizitat orașul, au primit câte o cameră deluxe, iar seara au fost invitați la o gală selectă. Pe parcursul întregii zile, au avut aproape cameramani și fotografi, iar astfel experiența lor a fost cunoscută întregii țări.

 Prin acest proiect, conducerea companiei a dorit să își arate recunoștința față de munca pe care ei o depun zi de zi, dar totodată a fost o oportunitate minunată pentru a promova orașul Alba Iulia ca destinație turistică.

Juriul acestei competiții a fost format din 25 de specialiști în comunicare, iar lista nominalizaților a avut 18 candidați la premiu. Argumentele care au ales proiectul Hotelului Transilvania pe primul loc au fost prospețimea ideii și gradul de unicitate  față de alte proiecte de același gen din România, dar și relevanța în domeniu.

 Îi felicităm pe toți cei care au participat la competiția eTravel Awards, dar mai ales echipa de la Hotel Transilvania care a demonstrat, încă o dată, că implicarea și inovația sunt ingredientele sigure ale unei afaceri de succes.

1st-prize-web.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web3.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web2.jpgechipa-Hotel-Transilvania-web.jpgVIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-web4.jpg

După 3 zile de meciuri intense,  „Cupa Florea Grup” la tenis de câmp și-a ales câștigătorii.  Evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, s-a desfășurat în perioada 16 – 18 septembrie 2017, pe terenurile Tenis Pro Lincă.

Câștigătorii competiției sunt:

Categoria Open Partener

Locul I: Florea David și Lincă Paul Gabriel

Locul II: Opruța Cosmin și Cătălin Bitică

Locul III: Filimon Florin și Miriam Bulgaru/ Radu Contor și Radu Gheorghe

Florea Grup sprijină nu unul, nu două, ci TREI evenimente la acest sfârșit de săptămână.

„Sunt evenimete prin care comunitatea noastră crește. Se dezvoltă cultura, turismul și, desigur, economia locală. Este normal să fim parteneri la aceste manifestări.”   declară Marcel Florea, director general Florea Grup. 

Dilema Veche

Festivalul este una dintre cele mai importante manifestări culturale din Cetatea Unirii. Această ediție va aduce la Alba Iulia orchestra 100 Budapest Gipsy Symphony Orchestra – 100 Gypsy Violins, pe cei de la Holograf într-un concert acustic, artista italiană Lucilla Galleazzi și multe alte surprise. Evenimentul se va desfășura în 26-28 august în mai multe locații din Alba Iulia. Detalii: http://festival.dilemaveche.ro/

PROGRAM Festival „Dilema Veche” 2016 la Alba Iulia

Vineri, 26 august

– ora 18.00 – Despre patrimoniul cultural și economie cu prof. dr. Mugur Isărescu

– ora 20.00 – Recital Ana Silvestru

– ora 21.00 – Concert Budapest Gipsy Simphony Orchestra – 100 violins

– ora 23.00 – Concert „La nuit americaine”

Sâmbătă, 27 august

– ora 10.00 – Cetatea copiilor

– ora 12.00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă

– ora 15.00 – Proiecție de film: Toto și surorile lui

– ora 17.00 – Dezbatere – Migration, Democracy and the Future of Europe

– ora 18.30 – Clubul Ambasadorilor

– ora 20.00 – Din istoria comunităților evreiești din România, cu Andrei Oișteanu

– ora 21.00 – Concert „Bella Ciao”

– ora 23.00 – Concert Hakeshet Klezmer Band Oradea

Duminică, 28 august

– ora 10.00 – Cetatea copiilor

– ora 12.00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă

– ora 13.00 – Dilema Veche: Ședință de redacție

– ora 15.00 – Dialog cu Nae Caranfil

– ora 17.00 – Migrația religiei sau religia migrației

– ora 19.00 – Lecturi de carte, cu Teodor Baconschi, Andrei Oișteanu, Armand Goșu

– ora 21.00 – Concert Holograf acustic – un unplugged de neuitat

– ora 23.00 – Concert Mahala Rai Banda

sursa: site-ul oficial al Festivalului „Dilema Veche”

 

Skirt Bike Alba Iulia

Ajunsă la ediția a IV-a, parada veselă pe bicicletă propune pentru acest an tema IA tradițională. Doamne și domnișoare cochete, dar și copii și domni eleganți, sunt invitați să pedaleze la cel mai vessel eveniment sportiv din oraș, pe data de 27 august. Deatlii: https://www.facebook.com/events/1562937117349275/

PROGRAM Skirt Bike 2016

Sâmbătă, 27 august

- 11:00 - 13:00: Atelierele de bicicleta pentru tineri intre (Piața Toboșarului)
- 17:00 - 20:00: Parada Chic pe bicicleta intre (plecare: Obelisc)

 

Fotbalistic Grassroots

 Dacă iubești sportul, dacă iubești muzica bună, sau pur și simplu dacă vrei să participi la un eveniment inedit pentru Alba Iulia, vino la Festivalul Fotbalistic Grassroots, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Te așteaptă Direcția 5 și alte surprize! Toţi copiii care doresc să participe la activităţiile Grassroots, chiar dacă nu sunt jucători legitimaţi, vor avea intrarea gratuită prin zona vestiarelor de la Tribuna a II-a a stadionului (poarta 3). În partea a II-a a programului, începând cu ora 19:45, va avea loc meciul demonstrativ de fotbal, dintre “Old Boys Dinamo” vs “Corpo & Friends”. Cel mai important lucru e faptul că evenimentul este unul caritabil, adresat copiilor de la Centrul Social “Sfânta Veronica” Dumbrava. Detalii: http://urbeamea.ro/albaiulia/27-august-festivalul-fotbalistic-grassroots-pe-stadionul-cetate-din-alba-iulia-concert-directia-5-si-alte-surprize-pentru-perticipanti/

PROGRAM Grassroots 2016

Sâmbătă, 27 august

  • Ora 17:30: activităţi şi competiţii fotbalistice (jonglerii cu mingea, lovituri la bară, ştafetă, turneu de fotbal, etc.).
  • Ora 19:45: meciul demonstrativ de fotbal, dintreOld Boys Dinamo” vs „Corpo & Friends”, demonstraţie de Zumba cu fetele de la Big Fitness Cluj-Napoca, conduse de Ramona Cocuţ şi tombolă efectuată pe baza biletului de intrare (10 lei intrarea generală)
  • Ora 21:00: Concert Direcția 5

 

Toate aceste evenimente sunt sprijinite de Hotel Transilvania, parte a Florea Grup.

Vă așteptăm la evenimente! Iar dacă aveți nevoie de cazare în acest weekend, vă recomandăm Hotel Transilvania și Hotel Astoria.

                                                                                                

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Începerea procedurii de achiziţie pentru proiectul DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la  S.C. FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 17.03.2011

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, anunţă începerea procedurii de achiziţie de utilaje pentru proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, co-finanţat prin Fondul European de

Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .

S.C. FLOREA GRUP S.R.L. achiziţionează prin acest proiect următoarele utilaje: Încărcător frontal – 1 bucată; Repartitor asfalt – 1 bucată; Statie de preparare mixturi asfaltice alcătuită din Sistem de încălzire şi uscare – 1 bucată, Turn de malaxare – 1 bucată, Unităţi de stocare materiale – 1 bucată.

Regulile de participare la procedura de achizitie sunt cele specificate in fisa de instructiuni pentru participanti si caietele de sarcini, iar documentaţia de atribuire poate fi ridicată de la sediul achizitorului în zilele lucrătoare, între orele 09:00 – 16:00, până inclusiv în data de 31.03.2011.

Ofertele se depun la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba, până la data de 01.04.2011, ora 10:00. Deschiderea şi analiza ofertelor are loc în data de 01.04.2011, la ora 12:00, la sediul S.C. FLOREA GRUP S.R.L. în Alba Iulia str. Horea, nr. 2, jud. Alba .

Procedura de achiziţie este prin selecţie de oferte.

Ofertantul va demonstra că are domeniul de activitate care să corespundă cererii de oferte.

Pentru aceasta va trebui să ataşeze la ofertă o copie a Certificatului de Înregistrare şi un Certificat Constatator de la Registrul Comerţului în original sau copie legalizată.

Ofertantul trebuie să menţină valabilitatea ofertei pe o perioada de 60 de zile.

Criteriile de atribuire sunt preţul şi termenul de livrare. Va fi selectată oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic.

Proiectul se implementează în localitatea Alba Iulia, zona La Fundoaie- Barabant, FN,  jud. Alba.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: Administrator
Tel. 0258833749,  Fax: 0258833749, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                                                                   

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Finalizarea proiectului DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 27.03.2012

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, a finalizat proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII PRIN ACHIZITIA UNEI LINII DE PRODUCTIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .  

Valoarea totală a proiectului este de 10.480.806,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.183.520 lei.

Proiectul s-a  implementat în localitatea Alba Iulia pe o durată de 12 luni.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii economice a intreprinderii respectand principiile dezvoltarii durabile si a egalitatii de sanse, prin introducerea de noi tehnologii de productie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact : FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: ADMINISTRATOR
Tel.:0258-833749 Fax: 0258-833749., e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

                                                                              

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE

la  S.C. FLOREA GRUP S.R.L

 

Alba Iulia, 16.03.2011

S.C. FLOREA GRUP S.R.L., cu sediul în Alba Iulia, str. Horea, nr. 2, jud. Alba, derulează, începând cu data de 15.03.2011, proiectul “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII ŞI CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII PRIN ACHIZIŢIA UNEI  LINII DE PRODUCŢIE A MIXTURILOR ASFALTICE“, co-finanţat prin Fondul European de

Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” .  

Valoarea totală a proiectului este de 10.480.806,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.183.520 lei.

Proiectul se implementează în localitatea Alba Iulia pe o durată de 24 luni.

Obiectivul proiectului este creşterea competitivităţii economice a intreprinderii respectând principiile dezvoltării durabile şi a egalităţii de şanse, prin introducerea de noi tehnologii de producţie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: FLOREA IOAN MARCEL
Funcţie: Administrator
Tel. 0258833749,  Fax: 0258833749, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                     Prima ediție a „Cupei Florea Grup” la tenis de câmp

 

 

Toți iubitorii tenisului sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, la un eveniment sportiv de excepție: „Cupa Florea Grup” la tenis de câmp”. Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat de Baza Sportivă Tenis Pro Lincă.

 

„Am susținut mereu sportul, oricare ar fi acesta. Îți limpezește mintea, te face mai sănătos, mai optimist! Prin organizarea acestei cupe dorim să încurajăm practicarea sportului alb, un sport pentru toate vârstele! Sperăm să ne bucurăm de cât mai multe ediții ale Cupei Florea Grup!”, spune Marcel Florea, director Florea Grup.

 

Competiția se va disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi.  La 1-1, tiebreak 10 puncte. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca  semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile pregătite de organizatori constau în cupe, plachete, obiecte sportive și mult-râvnitul titlu „Campion de toamnă”. Vor fi 3 categorii: dublu: Open, dublu: 35 - 50 ani și dublu: + 50 ani. Meciurile vor începe sâmbătă, 3 octombrie, iar duminică se vor juca semifinalele și finalele. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere.

 

Vă așteptăm!

 

Despre Florea Grup

 

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. De curând, Florea Grup a inaugurat Hotel Transilvania, o locație situată în centrul orașului care oferă turiștilor 80 de camere, 2 săli de conferință, un restaurant modern

Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 2 +40 258 842 275 / 258 842 295 contact @ floreagrup.ro

Folosim tehnologie germana moderna pentru a furniza pavele economice, sigure si usor de intretinut. Intreaga gama de produse este fabricata din materiale de calitate, agregate provenite din surse locale si beton cu continut ridicat de ciment pentru a mentine un aspect frumos si a rezista efectului timpului.

 

Sigla Hotel Transilvania

 

Din 1972 suntem parte din povestea orasului. Si, cu fiecare zi si fiecare oaspete, scriem o noua pagina. Mai frumoasa si mai interesanta decat precedenta.

        

FONDURI EUROPENE 2010

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Incepere_procedura_achizitii.JPG3_Anunt_finalizare_proiect.JPG

 

2013

1_Anunt_incepere_proiect.JPG2_Anunt_finalizare_proiect.JPG